Perillä!

Tänään saavuin Grenobleen ja hengissä ollaan! Pari viime päivää ovat olleet taas vähän turhankin hektisiä, enkä tänne bloginkaan puolelle ole ehtinyt. Nytkin ehdin vaan sanomaan pikamoikat, kun sänky kutsuu jo houkuttelevasti...

Lento Helsingistä Geneveen sujui todella hyvin ja maisemat olivat Sveitsin päässä mahtavat! Pilvien yläpuolelle kohoavat vuorenhuiput ovat mielestäni vaikuttava näky noin auringonnousun aikaan. Kameraanhan tuota on tietenkin mahdoton ikuistaa, varsinkin tällä puhelimen kameralla... No, alla muutama suuntaa antava kuva, jonka lentokoneesta räpsäisin. Lento kesti vain kolme tuntia ja hyvin oli tilaa matkustamossa. Aikakin kului odotuksesta huolimatta joten kuten.


Genevestä matka jatkui Grenobleen bussilla, joka löytyi suhteellisen helposti lentokentän edestä. Kahden tunnin matkaksi lippu oli aika hintava, mutta mukavuudesta on joskus maksettava :) Juniakin kulkisi, mutta halusin jättimäisine matkalaukkuineni perille mahdollisimman mutkattomasti!


Nyt kuitenkin unten maille, sillä aamulla minua odottaa heti ranskantesti yliopistolla (johon toivottavasti osaan matkustaa)! Haaveissa olisi saada tänne vähän pidempää postausta heti, kun aikataulut antavat myöten :)

Emmi
You may also like:

2 comments

 1. Jään innolla odottelemaan mitä blogistasi tulee, tykästyin nimittäin heti ensimmäisen postauksen myötä kirjoitustyyliisi! Ja vielä laadukkaat kuvat kaupan päälle, eli erittäin lupaavaa ja mieleeni ;)

  Tsemppiä sinne uusiin kuvioihin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kannustavista sanoistasi Jonna! Olen erittäin otettu niistä :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.