Passikuvaviidakko

Ranska on byrokratian ihmemaa ja olenkin viettänyt tiiviisti aikaa lähtövalmistelujen parissa. Vinkkiä  tarvittaviin asiakirjoihin olen saanut esimerkiksi koulumme vaihto-opiskeluraporteista. Mukaan otettavia dokumentteja on nyt kasassa kansiollisen verran ja passikuviakin kevyt 25 kappaleen pinkka! Ilman passikuvia ei kannata kuulemma Ranskaan lähteä, niitä kun liimaillaan sitten jokaiseen vastaan tulevaan hakemukseen... Oma pinoni on ehkä hieman liioiteltu, mutta mieluummin varaudun muutamalla ylimääräisellä. Lisäksi sain kuvat huokeaan hintaan jo syksyllä uutta passia varten otetusta kuvasta kopioita teettämällä.  

Muutama passikuva (ja pölyinen pöytä)
Täällä Tampereen suunnassa aamu on ollut aurinkoinen ja mielikin korkealla! Olen niitä ihmisiä, joiden mielialaan säällä on erittäin suuri vaikutus. Kun aurinko paistaa, niin hymykin on herkemmässä :) Suunnitelmissa olisi lähteä koululle syömään ja siitä kaupungille hoitamaan vielä muutama asia. Illalla juhlistamme poikaystäväni kanssa syntymäpäivääni syömällä jossain (minulle vielä yllätyksenä tulevassa) ravintolassa. Mukavaa päivää kaikille!

Emmi
You may also like:

2 comments

 1. En yllättyisi yhtään, vaikka joutuisit jossain vaiheessa hommaamaan lisää noita kuvia. :D Hyvin näytät kyllä ainakin valmistautuneen.

  Sen verran vinkkinä, että mukaan kannattaa pakata kuvia kavereista, perheestä, rakkaista, sillä se paitsi helpottaa koti-ikävää, tuo myös pientä sisustusta asuntolasi(?) seinille. :) Lisäksi kuvat ei paina käytännössä mitään, joten ne on helppo kuljettaa mukana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä vinkki, kiitos siitä! Jonkin verran kuvia olenkin jo hamstrannut ja esimerkiksi puhelimesta niitä löytyy runsaamminkin. Onneksi kämppäni ei ole karuin mahdollinen, sillä asun siinä tuttuni kanssa! Mutta valokuvilla saa kyllä paljon kodikkuuta karumpaankin huoneeseen :)

   Delete

© Me Time. Design by MangoBlogs.